ضامن آهو

تعمیق معرفت و محبت رضوی در جشنواره امام رضا(ع)

پوستر شانزدهمین جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) شامگاه دوشنبه بیستم فروردین با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی رونمایی شد.
کد خبر: ۱۱۳۳۸۰۸

به گزارش مهر به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی در این باره گفت: بنیاد بینالمللی امام رضا(ع) ظرفیت خوبی برای کارهای فرهنگی، هنری و ادبی ایران و جهان اسلام دارد.

صالحی با اشاره به این که یکی از برنامههای دهه کرامت، جشنواره بینالمللی امام رضا(ع) است، اظهار کرد: بنیاد بینالمللی امام رضا(ع) بنیادی است که با نگاه گسترش و تعمیق معرفت و محبت رضوی تاسیس شده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به این که علاوه بر استعداد و ظرفیت داخلی بنیاد باید از ظرفیت حداکثری معاونتها، سازمانها و همچنین سازمانهای وابسته و ادارات کل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز برای این بنیاد استفاده کرد، خاطرنشان کرد: بنیاد امام رضا(ع) یک ضلع کار است و ضلع دوم تمام ظرفیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که با حداکثر تواناییهای موجود به خدمت این اتفاق بزرگ بیایند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان گفت: به نظر میرسد این ترکیبسازی یکی از عوامل توفیق بنیاد و جشنواره در سالهای گذشته بوده و امید است از این ترکیب و تجمیع استفاده بهتری کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها