روایت یکی از بازرسان صندوق رأی از شوق مردم برای مشارکت در همه پرسی 1358 + عکس نوشت

مردم ایران در روز 12 فروردین سال 58 با حضور حداکثری خود پای صندوق های رأی به قانون اساسی و استقرار نظام جمهوری اسلامی «آری» گفتند.
کد خبر: ۱۱۳۱۳۲۰
روایت یکی از بازرسان صندوق رأی از شوق مردم برای مشارکت در همه پرسی 1358 + عکس نوشت

به گزارش جام جم آنلاین؛ در روزها و ماه های نخستین پس از پیروزی انقلاب اسلامی به دلیل فقدان توسعه یافتگی کشور و محرومیت روستاها بویژه در حوزه راه ها و حمل و نقل، بسیاری از ساکنان شهرهای کوچک و روستاییان با مشکلاتی برای مشارکت در عرصه های سیاسی اجتماعی کشور از جمله همه پرسی جمهوری اسلامی مواجه بودند.

حمیدرضا ترقی فعال سیاسی حزب موتلفه و از بازرسان شعب اخذ رأی در روزهای برگزاری همه پرسی خاطره ای از آن روزها بازگو کرد که در عکس نوشت زیر ملاحظه می کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها