مستندسازان با ثبت جزئیات آیین حماسی بدرقه با رهبری شهید، درصدد تبدیل این سوگ ملی به سندی ماندگار از آغاز یک دوران جدید هستند

به گزارش جام جم آنلاین، عباسی دادستان کیش در گفت و گو با میزان، ضمن تاکید بر این موضوع که مصرف مشروبات الکلی طبق شرع مقدس حرام و در قانون مجازات اسلامی نیز فعل مجرمانه بوده و برای آن مجازات تعیین شده است اظهار داشت: شهروندان و گردشگران محترم به فرامین شرعی و قانونی عمل نموده و از مصرف مشروبات الکلی جدأ پرهیز کنند.
این مقام قضایی در ادامه افزود: در رابطه با این موضوع پرونده قضایی تشکیل شده و تاکنون نیز سه نفر از عوامل توزیع مشروبات الکلی در جزیره کیش شناسایی و دستگیر شده اند.
دادستان کیش همچنین گفت: حدودا سیصد لیتر مشروبات الکلی دست ساز نیز در سه نقطه کشف و معدوم شده است و تحقیقات تکمیلی در این رابطه ادامه دارد.
گفتنی است دادستان کیش به همراه سرگرد رحمانی رییس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی کیش در محل بیمارستان حضور یافته و ضمن صحبت با کادر درمانی و قربانیان موضوع را از نزدیک رصد و پیگیری کرده است.
مستندسازان با ثبت جزئیات آیین حماسی بدرقه با رهبری شهید، درصدد تبدیل این سوگ ملی به سندی ماندگار از آغاز یک دوران جدید هستند