عراقچی: پلیس انگلیس در ماجرای سفارت ایران، کوتاهی کرد

سید عباس عراقچی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه با بیان این که پلیس انگلیس در ماجرای حمله به سفارت کشورمان در لندن کوتاهی کرده است، گفت: روال محاکمه تعرض‌کنندگان به سفارت ایران در لندن در جریان است و مجازات عاملان این قضیه از طرف وزارت خارجه در حال پیگیری است.
کد خبر: ۱۱۲۹۹۱۸

به گزارش ایرنا، عراقچی در حاشیه جلسه با کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: درباره دلیل آن به اندازه کافی در رسانهها گفته شده، امروز هم گزارشی به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ارائه و به سوالات نمایندگان پاسخ داده شد.

وی تاکید کرد: از نظر ما پلیس انگلیس در دو حوزه کوتاهی کرده است و در حال پیگیری این موضوع هستیم. لازم بود پلیس انگلیس از قبل تمهیدات لازم را میاندیشید تا از این واقعه جلوگیری کند.

عراقچی به تاخیر و تعلل پلیس انگلیس در این حادثه اشاره کرد و گفت: ماجرایی که امکان داشت خیلی سریعتر خاتمه پیدا کند، بیش از دو ساعت به طول انجامید که درباره این موارد با دولت انگلستان در حال پیگیری هستیم.

وی تاکید کرد: در این حادثه دولت انگیس رسما از ما عذرخواهی و اظهار تاسف کرده است؛ کلمه عذرخواهی را به کار بردند و تعهد کردند امنیت سفارت را افزایش دهند که این کار را تاکنون انجام دادهاند. در حال حاضر در مقابل سفارتخانه ایران در لندن، پلیس مستقر داریم.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه درباره تعرض به محل اقامت سفیر ایران در اتریش نیز گفت: این اتفاق در حال حاضر بهصورت جدی مدنظر ما هست و در تماس با کشورهای اروپایی برای تامین جان سفیر و کارمندان و دیپلماتهای خودمان و حفاظت از اماکن دیپلماتیک خودمان هستیم.

عراقچی، یکی دیگر از محورهای جلسه دیروز با نمایندگان را مباحث مرتبط با برجام دانست و گفت: در این جلسه تحولات مربوط به برجام و گزینههایی که داریم و نیز سناریوهای پیش رویمان را با نمایندگان مجلس بحث و تبادل نظر کردیم.

کشورها برای اقتصاد منهای برجام آماده باشند

همچنین سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به نقل از معاون سیاسی وزیر امور خارجه گفت: اگر اروپاییها نتوانند آمریکا را در برجام حفظ کنند، ایران هم از این توافق خارج میشود پس کشورها باید همیشه آمادگی اقتصاد منهای برجام را داشته باشند.

سیدحسین نقویحسینی به نقل از عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه که در جلسه فوقالعاده کمیسیون امنیت ملی مجلس حضور داشت، افزود: معاون سیاسی وزیر امور خارجه همچنین به این نکته اشاره کرد که اگر برجام هم حفظ شود، آمریکاییها بهدنبال محدودسازی ایران هستند و تلاش میکنند با ایران مقابله کنند.

به گفته نقویحسینی، عراقچی ادامه داد: اگر با اروپاییها هم بدون آمریکا برجام را ادامه دهیم کار سخت خواهد بود، چرا که آمریکا فشارهای بیشتری میآورد.

نقوی حسینی به نقل از عراقچی افزود: اروپاییها دارند تلاش میکنند آمریکا را با این پیشنهاد حفظ کنند که در آینده یعنی پس از هشت سال با ایران توافق جدیدی کنند،ولی ایران این اقدام را خلاف برجام میداند. در جمعبندی باید بگویم آمریکاییها در خروج از برجام جدی هستند و تغییر وزیر خارجه هم در این راستا صورت گرفته است و لااقل یکی از دلایلش این است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها