تجار فرش و چاقو استقبال خوبی از گمرک زنجان برای صادرات ندارند

مدیرکل گمرک استان زنجان گفت: متأسفانه آن‌طور که باید تجار فرش و چاقو استقبال خوبی برای صادرات این دو محصول از گمرک استان زنجان ندارند.
کد خبر: ۱۱۲۲۷۴۷

به گزارش مهر، حمید احمدی با بیان اینکه دیگر نیازی به اخذ مجوز برای صادرات فرش و چاقو از گمرک استان زنجان وجود ندارد، افزود: تولیدکنندگان برای صادرات چاقو و فرش برنامهریزی و مدیریت لازم را داشته باشند و تنها طی این چند ماه گذشته یک تاجر به گمرک استان مراجعه کرده است.

مدیرکل گمرک استان زنجان بابیان اینکه دغدغه گمرک استان زنجان صادرات فرش دستباف و چاقو از گمرک استان زنجان است، ابراز کرد: باروی کار آمدن دولت تدبیر و امید تمهیداتی اخذ شده تا فرش دستباف و چاقو از گمرک استان زنجان صادر شود.

احمدی تأکید کرد: صادرات چاقو و فرش دستباف از گمرک استان زنجان مجاز اعلامشده است و خوشبختانه هیچگونه اخذ مجوزی برای صادرات چاقو نیاز نیست.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه هیات وزیران صادرات چاقو به خارج از کشور مجاز است، گفت: از این پس تولیدکنندگان و صادرکنندگان این محصول مشکلی در این زمینه ندارند و این مصوبه فرصت بسیار مناسبی برای زنجان بهعنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان این محصول است.

مدیرکل گمرک استان زنجان گفت: خوشبختانه امروز در استان زنجان زیرساخت لازم برای صادرات فرش دستباف و چاقو فراهمشده و تجار باید از این فرصت مهم استقبال کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها