به گزارش جام جم انلاین به نقل از عصرایران، شربت سکنجبین سفرجلی و لیمویی؛ شربت لیمو؛ شربت مارچوبه؛ شربت زرشک؛ شربت انار و نعناع؛ آب انار.
افشره انبه؛ افلاغریشره به و عسل با کمی سرکه و زنجبیل؛ مربای بالنگ؛ مربای زنجبیل (مخصوصا برای بیمارانی که دچار غلبه سردی و تری شدهاند).
نعناع؛ پونه؛ ترخون؛ سیر؛ پیاز؛ زیتون پرورده یا زیتون شور. هر چیزی که در سرکه پرورده شده باشد، همراه با بذر کرفس و بذر رازیانه؛ سماق و سوپ سماق.
مواد غذایی ترش و شور برای کسانی که بر اثر رطوبت لزج بلغمی، دچار بیاشتهایی شدهاند.
گوشت کبابشده و بریانی مثل کباب گوشت بره و بریانی گوشت پرندگان، زیرا بریان کردن گوشت از نظر طب سنتی اشتهاآور است.
ربهای ترش مثل رب انار، رب آلوچه، رب سیب ترش و... .
دمنوش آویشن که هم تحریککننده اشتها است و هم هضمکننده غذا و مقوی معده.
میوههایی مثل گلابی، سیب، به، آناناس، زالزالک و ازگیل.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گو با دکتر محمدهادی همایون روند«ظهور» را از آغاز تاریخ تا بازه کنونی بررسی کرده ایم
عزیز حسنویچ، مفتی اعظم کرواسی در گفتوگو با «جامجم»مطرح کرد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد