مدیرعامل سپاد تاکید کرد؛

ظرفیت‌های منطقه تجاری گردشگری سپاد در اختیار مدیریت شهری

مدیرعامل منطقه تجاری گردشگری سپاد بر واگذاری ظرفیت‌های منطقه تجاری گردشگری سپاد به مدیریت شهری مشهد تاکید کرد.
کد خبر: ۱۱۱۶۶۳۴

جعفر حصاری نژاد در ابتدا گزارشی از روند رو به پیشرفت منطقه طی 30 سال تلاش و سازندگی این شرکت ارائه وتوجه شهرداری را به رفع مشکلات فعالان اقتصادی شهر ستودنی دانست و افزود: دستاوردههای سپاد در ایجاد زیرساختهای تجاری و گردشگری لازم و برخوردار کردن منطقه ای محروم و کم برخوردار را با سطح اشتغالزایی بالا برای حاشیه نشینان شهر ازاولویتهای این طرحها ذکر کرد.

وی تصریح کرد: موارد مختلفی در هماهنگی هر چه بیشتر سپاد با شهرداری مورد نقد و بررسی قرار گرفت که نشان از توجه شهرداری به بخش خصوصی و سایر سرمایه گذاران این بخش دارد و این رویکرد تازه شهرداری قابل تقدیر است.

وی با اعلام اینکه رویکرد سپاد از ابتدا با شهرداری مشهد رویکردی مشارکتی بوده است عنوان کرد: احداث تقاطع غیر هم سطح خیام و هفت کیلومتر از کمربندی شهر نمونه ای از این مشارکت است که میتواند در موضوعات مختلف ادامه یابد.

حصاری نژاد در ادامه به گسترش حمل و نقل عمومی و ظرفیت بالای پارکینگهای سپاد اشاره کرد و افزود: توجه ویژه به گسترش حمل و نقل عمومی با دارا بودن پایانه اتوبوسرانی گردشگری که توسط این شرکت احداث شده است و همچنین با فراهم آوردن گنجایش بیش از 4500 خودرو در پارکینگهای طبقاتی و مسطحاتی سپاد نشان از ظرفیت بالای منطقه در برگزاری رویدادهای مناسب شهری و فرهنگی دارد. وی همچنین بر تدبیر و توسعه زیرساختهای دیگر حمل و نقل عمومی نظیر مترو تاکید کرد و افزود: بررسی و اظهار نظرهای مختلفی در خصوص اتصال منطقه سپاد به متروی مشهد مطرح شد که مطالعات دقیق تر و جامع تر آن در دست بررسی قرار گرفت. مدیرعامل سپاد بر بازنگری مناطق و حوزههای درآمدی تعیین شده در مشهد تاکید کرد و اظهار داشت: حوزههای درآمدی تعیین شده مشهد در بیشتر اوقات سبب سلب سرمایه گذاری بیشتر و توسعه آن شده است که اثرات آن در دراز مدت میتواند مخرب و فرار سرمایه گذار را به همراه داشته باشد. حصاری نژاد بر اهتمام بیشتر شهرداری در زیباسازی منطقه برای ایام عید و مناسبتهای مذهبی و فرهنگی تاکید کرد و گفت: سپاد در انجام اقدامات فرهنگی و مناسبتی سرآمد است و شهرداری با توجه به حضور شهروندان و گردشگران در این منطقه میتواند فعالیتهای فرهنگی مناسبی در جهت زیباسازی آن انجام دهد. وی در پایان افزود: هر ساله استقبال از بهار با حضور گسترده مردم و زائران در منطقه سپاد صورت میپذیرد که با مشارکت شهرداری استقبال از بهار 97 را میتوان به شکل ویژه مدیریت و اجرا نمود.

علیرضا هوشنگ نژاد عضو هیات مدیره شرکت سپاد خراسان و دبیر انجمن فعالان اقتصادی سپاد با ارائه گزارش کاملی از وضعیت منطقه به معرفی فرصتهای سرمایه گذاری سپاد در جهت انجام طرحهای مشترک پرداخت و تشریح کرد: پارک 17 هکتاری مدرن به عنوان تفرجگاهی مجهز برای شهروندان و زائران با قابلیت توسعه به مساحتی بزرگتر میتواند در اختیار سرمایه گذاران معرفی شده قرار گیرد و سپاد از این موضوع استقبال خواهد کرد.

وی در ادامه تاکید کرد: منطقه سپاد به عنوان بخش مهمی از شهر پذیرای خیل عظیم زائران و شهروندان مشهدی است که در قالب فعالیتهای اقتصادی و عمرانی به طور مداوم با حوزههای مختلف شهرداری در ارتباط است که هماهنگی و استفاده مشترک از ظرفیتهای منطقه میتواند به ماندگاری زائر و رونق شهر کمک چشمگیری داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها