جهانگیری: تکمیل همت ـ کرج طولانی و دنباله‌دار شده است

معاون اول رئیس‌جمهور در حاشیه بازدید از آزادراه همت ـ کرج گفت: آزاد راه تهران ـ شمال به قدری طولانی شده که در بین مردم به داستان دنباله‌دار تبدیل شده است.
کد خبر: ۱۱۱۴۹۶۳

به گزارش مهر، اسحاق جهانگیری دیروز در حاشیه بازدید از کارگاه احداث آزادراه همت ـ کرج و افتتاح چند پروژه دیگر در استان البرز در جمع خبرنگاران اظهارکرد: در اطراف تهران آزادراههای مهمی در دست احداث داریم که نیازمند بازدید و پیگیری متعدد است. آزادراه تهران ـ شمال یکی از مهمترینهای اینهاست و در بین مردم به یک داستان دنبالهدار تبدیل شده است.

وی افزود: در چند سال گذشته سرعت احداث آزادراه تهران ـ شمال بسیار خوب بوده و چند بار از آن بازدید کرده و تا پایان امسال نیز یک بار دیگر از آن بازدید خواهیم داشت.

معاون اول رئیسجمهور ادامه داد: آزادراه دیگر اتصال همت به جاده شمال و کرج است که جزو پروژههای مهم بوده و ما باید الان مردمی را که روزانه از اتوبان کرج استفاده کرده و با ترافیکهای چند ساعته مواجه هستند به این آزادراه منتقل کنیم. ضمن اینکه پیمانکار پروژه اعلام کرد سرعت اجرای کار بسیار بالا بوده و تا چند ماه آینده تکمیل خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها