تولید عطر جدید ایرانی برای حرم مطهر امام رضا(ع)

مشاور دارو و سلامت سازمان اقتصادی رضوی گفت: برای نخستین بار تولید آزمایشگاهی عطر جدید با برند ‘حرم’ برای معطرسازی صحن و سرای بارگاه منور رضوی توسط دانشمندان ایرانی به سفارش این سازمان انجام شد.
کد خبر: ۱۱۱۰۰۶۲

به گزارش ایرنا ، سیدحمید خوشقلبتوسی افزود: عطری که توسط دانشمندان پژوهشکده گیاهی دانشگاه شهید بهشتی تهران تولید شده است، به دلیل طبیعی بودن آن، از عطر کنونی مورد استفاده در حرم مطهر رضوی که از کشور سوئیس وارد میشود مناسبتر است و آثار سوء نیز ندارد. مشاور دارو و سلامت سازمان اقتصادی رضوی با بیان اینکه هماکنون واردات عطر برای حرم مطهر رضوی از کشور سوئیس متوقف شده است، تاکید کرد: عطر جدید ایرانی مورد آزمایشهای لازم قرار گرفته تا مشکلی از نظر پوستی ایجاد نکند و استشمام آن مسمومیتی بهوجود نیاورد.

به گفته وی، فقط یک آزمایش دیگر روی این محصول به منظور تولید انبوه آن، باقی مانده است که باید در خارج از کشور انجام شود تا پس از تائید با اطمینان کامل مورد استفاده قرار گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها