15 هزار کشته در آمریکا بر اثر تیراندازی طی سال 2017

در سال 2017 میلادی، 15هزار و 488 نفر بر اثر تیراندازی با سلاح گرم در سراسر آمریکا جان خود را از دست داده‌اند.
کد خبر: ۱۱۰۹۲۹۹

خبرگزاری شینهوا از واشنگتن با انتشار این خبر گزارش داد: بنابر اطلاعاتی که توسط «بایگانی خشونت‌های اسلحه» در آمریکا انتشار یافت درمجموع در سراسر آمریکا طی سال 2017 میلادی، 61هزار و 89 فقره تیراندازی با سلاح گرم روی داده است.

بنابر این گزارش، براثر این تیراندازی‌ها 15 هزار و 488 نفر فوت کرده و 31هزار و 58 نفر مجروح شده‌اند. شینهوا نوشت: در میان کشته‌شدگان و مجروحان این حوادث تیراندازی، 727کودک زیر 11 سال و بیش از 3200 نوجوان بین 12 تا 17 سال دیده می‌شود. یکی از مرگبارترین حوادث تیراندازی سال گذشته میلادی در آمریکا مربوط به حادثه اول اکتبر برابر با 9 مهر «لاس‌وگاس» بود که حداقل 58 نفر کشته و صدها مجروح برجای گذاشت. شینهوا در ادامه نوشت: در این گزارش شمار سالانه 22هزار خودکشی با سلاح گرم منظور نشده است. همچنین شبکه تلویزیونی سی.ان.ان چندی پیش در گزارشی عنوان کرد:نتایج پژوهش دانشکده بهداشت عمومی «هاروارد» در دانشگاه «نورث ایسترن» آمریکا نشان می‌دهد وقوع کشتارهای عمومی در آمریکا بین سال‌های 2011 تا 2014 سه برابر شده است. بنا بر این تحقیق، در این بازه زمانی هر 64 روز یک حادثه کشتار جمعی توسط افراد مسلح در خاک آمریکا روی داده و این در حالی ‌است که در 29 سال قبل از این دوره زمانی، به‌طور متوسط هر 200 روز یک فاجعه از این دست روی داده بود.

تاکنون تلاش گروه‌های مخالف آزادی حمل و استفاده از سلاح و برخی قانونگذاران این کشور برای ممنوعیت یا حداقل ایجاد محدودیت در این زمینه با اغوا و تهدید کارخانه‌های اسلحه‌سازی شکست خورده است. در همین حال دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا یکی از حامیان حمل سلاح در این کشور است./ ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها