در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش صدا وسیما ؛ مدیرکل استاندارد استان مرکزی گفت: پروانه کاربرد نشان استاندارد با تبعیت از استاندارد ملی شماره 21106 و 6274 برای انواع شربت انگور (سفید ، قرمز ، و مخلوط سفید و قرمز) صادر شده است.
سها افزود: شربت انگور فرآورده ای است که از مخلوط آب انگور و یا آب انگور غلیظ شده با آب، شکر و یا شیرین کنندههای مجاز و افزودنیهای خوراکی تولید میشود و به روش فیزیکی نگه داری و بسته بندی میشود.
وی گفت: شربت انگور باید حاوی کمینه 50 درصد آب میوه باشد و تطابق ویژگیهای آب انگور تغلیظ شده، آب آشامیدنی و شیرین کنندههای مجاز خوراکی مورد مصرف در تهیه این فرآورده با استانداردهای ملی مربوط مورد آزمون و ممیزی قرار میگیرد.
51 آزمایشگاه همکار، 589 واحد تولیدی فعال تحت نظارت اداره کل استاندارد استان مرکزی فعالیت دارند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: