
به گزارش صدا وسیما ؛ مدیرکل استاندارد استان مرکزی گفت: پروانه کاربرد نشان استاندارد با تبعیت از استاندارد ملی شماره 21106 و 6274 برای انواع شربت انگور (سفید ، قرمز ، و مخلوط سفید و قرمز) صادر شده است.
سها افزود: شربت انگور فرآورده ای است که از مخلوط آب انگور و یا آب انگور غلیظ شده با آب، شکر و یا شیرین کنندههای مجاز و افزودنیهای خوراکی تولید میشود و به روش فیزیکی نگه داری و بسته بندی میشود.
وی گفت: شربت انگور باید حاوی کمینه 50 درصد آب میوه باشد و تطابق ویژگیهای آب انگور تغلیظ شده، آب آشامیدنی و شیرین کنندههای مجاز خوراکی مورد مصرف در تهیه این فرآورده با استانداردهای ملی مربوط مورد آزمون و ممیزی قرار میگیرد.
51 آزمایشگاه همکار، 589 واحد تولیدی فعال تحت نظارت اداره کل استاندارد استان مرکزی فعالیت دارند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان به بیماری گوارشی شایع شده در کشور پرداخته است
خانواده مهدیه اسفندیاری در گفتگو با جام جم از ۱۳۸ روز زندان انفرادی خواهرشان میگویند
درگفتوگو با دکتر محمدعلی بهمنی قاجار، واکنش ملت ایران به مداخلات خارجی و منفوربودن تجزیهطلبان را مورد بررسی قرار دادیم