
به گزارش جام جم آنلاین، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اظهارات وزیر امور خارجه بحرین که برای خوشایند حاکمان آمریکا و رژیم اشغالگر، مساله قدس را مساله ای فرعی خواند اظهار داشت: جای بسی تاسف است کشوری عربی و اسلامی ۷ دهه زخم کهنه بر پیکر مجروح جهان اسلام را مساله ای فرعی بنامد و چنین نابخردانه هنوز از شناخت ساده ترین موضوعات جهانی ناتوان باشد و بدین گونه با بیان سخنان سخیف و بی پایه حیثیت کشور و مردم خود را در معرض دید همگان به حراج نهد.
وی افزود: به رغم همه توطئه ها و دسیسه های پیچیده و تولید و بازتولید بحران ها و تهدیدات ساختگی از سوی محور آمریکا-صهیونیسم، فلسطین همچنان و تا آزادی کامل مساله اول جهان اسلام و پاره تن آن است و هیچ فرد، کشور و موضوعی نمی تواند اذهان امت اسلامی را از این مساله خطیر منحرف کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد