به گزارش جام جم آنلاین از مهر، قرار است امروز چهارشنبه هیئت منصفه دادگاه منهتن حکم نهایی در خصوص اتهامات رضا ضراب، تاجر ایرانی-ترکیه ای، مبنی بر نقض تحریم های ایران و برخی اتهامات دیگر در خصوص جابجایی محموله های طلا را صادر کند.
در همین رابطه دیروز سه شنبه نیز جلسه ای در دادگاه منهتن برگزار شد.
در این رابطه اتهاماتی نیز علیه ترکیه مطرح شده که همین امر موجب بروز تنش میان آنکارا و واشنگتن شده است.
رضا ضراب که در آمریکا بازداشت شده، با هفت اتهام از جمله، دور زدن تحریم ها، پولشویی، تقلب بانکی و پرداخت رشوه مواجه است. وی در دادگاه شهادت داده که معامله او با ایران مورد تایید اردوغان و نخست وزیر وقت ترکیه بوده است.
وی پیش از این گفته بود که با رشوه به یک وزیر ترکیهای و با ترتیب دادن معاملات طلا و تجارت صوری مواد غذایی، امکان مبادلات مالی بینالمللی را برای ایران فراهم کرده است.
ضراب در دومین روز شهادتش در دادگاه، درباره معاملات خود در سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ گفت که بانکهای زراعت و واقیف ترکیه هم در دور زدن تحریمهای ایران دخیل بودهاند.
ضراب همچنین گفت که هاکان آتیلا معاون هالک بانک ترکیه به همراه سلیمان اصلان مدیرعامل سابق این بانک دولتی، در طراحی معاملات مرتبط با ایران نقش داشته است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا