کنسرت شهرام ناظری و کامکارها برای زلزله‌زده‌ها

شهرام ناظری و گروه موسیقی کامکارها کنسرت خیریه بزرگی را در تالار وزارت کشور برگزار می‌کنند که همه عواید آن به زلزله‌زدگان کرمانشاه اختصاص پیدا می‌کند.
کد خبر: ۱۰۹۴۲۵۳

به گزارش ایسنا، شهرام ناظری، شوالیه آواز ایران ضمن ابراز همدردی با هموطنان و همزبانان کردش، درباره برگزاری این کنسرت خیریه گفت: درست است که ما نمی‌توانیم همه مشکلات را حل کنیم اما بخشی از آنها را قطعا می‌توانیم. امیدوارم که مسئولین و هنرمندان در این زمینه بیندیشند و راهکارهای خوبی برای آن پیدا کنند. من شخصا بسیار علاقه‌مندم که در این زمینه با مردم کرد همدردی کنم و از همین روی برنامه‌ای را به همراه گروه موسیقی کامکارها برای روز 29 آبان‌ماه در سالن وزارت کشور تدارک دیده‌ام.

کنسرت شهرام ناظری و گروه موسیقی کامکارها دوشنبه‌شب 29 آبان‌ماه ساعت 30/20 در تالار بزرگ وزارت کشور برگزار خواهد شد و تمامی عواید آن صرف کمک به زلزله‌زدگان زلزله اخیر استان کرمانشاه خواهد شد.

طبق اعلام، این کنسرت به منظور همدردی با هموطنان زلزله‌دیده غرب کشور برگزار و صد درصد عواید حاصل از آن صرف کمک به هموطنان عزیز خواهد شد. همچنین در اجرای این برنامه هیچ‌یک از هنرمندان، عوامل، نهادهای دولتی، وزارت ارشاد، حراست معاونت هنری، نظامی، امنیتی و انتظامی، شرکت برگزارکننده، سالن وزارت کشور و سایت عامل فروش نه‌تنها هیچ‌گونه وجهی دریافت نکردند بلکه حداکثر تلاش خود را جهت برگزاری بهتر این مراسم به کار خواهند گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها