تاریخ‌سازی کانوپولو از زبان خانم سرمربی

دلارام مرزآبادی، پس از نایب قهرمانی کانوپولوی ایران در قهرمانی آسیا که در مالزی برگزار شد، گفت: تمام تیم‌ها با قدرت به این رقابت‌ها آمده بودند. چین تایپه، سنگاپور و ژاپن نفرات آماده‌ای داشتند و خود را برای بازی‌های آسیایی جاکارتا آماده می‌کنند. همین مساله سبب شده بود تا تیم‌ها از قبل برای حضور در این دیدارها برنامه‌ریزی و با آمادگی کامل در آن شرکت کنند.
کد خبر: ۱۰۹۳۸۳۷

سرمربی تیم کانوپولو بعد از صعود تاریخی این تیم به فینال گفت: تیم ما نیز در مقایسه با این کشورها بسیار خوب بازی کرد و از عملکرد شاگردانم رضایت دارم. این نخستین تجربه بازیکنان ایرانی در چنین رقابت‌هایی بود.

مرزآبادی ادامه داد: شرایط مسابقات آسیایی خوب بود، اما برای پیشرفت و کسب تجربه و حضور در بازی‌های آسیایی جاکارتا، فدراسیون باید تدابیر بیشتری بیندیشد و تیم را به کاپ‌های باشگاهی، مسابقات آسیایی و اروپایی روانه کند.کسب تجربه سبب پیشرفت ما می‌شود. بنابرین باید حضور در مسابقات رسمی متعدد را تجربه کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها