یک کشته بر اثر درگیری چوپانان با ماموران ناجا در فاروج

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فاروج از کشته شدن یک چوپان در درگیری با مأموران انتظامی این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۱۰۹۲۰۱۷
یک کشته بر اثر درگیری چوپانان با ماموران ناجا در فاروج

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، علی عباسی اظهار کرد: روز گذشته ماموران پاسگاه مایوان برای اجرای دستور قضایی به روستای خسرویه در حال عزیمت بودند که در مسیر راه خودروی آنان با یک گله گوسفند برخورد و درنهایت دو رأس گوسفند تلف می‌شود.

عباسی افزود: در پی این برخورد، بین مأموران و چوپان بحث و گفت‌وگو به وجود می‌آید و در این اثنا چند نفر از اهالی و مالکان گله در محل حاضر می‌شوند.

دادستان فاروج اضافه کرد: مأموران به‌منظور متفرق کردن افراد اقدام به تیراندازی هوایی می‌کنند.

وی گفت: درنهایت چوپان و مالکان گوسفندان با مأموران درگیر و طی این درگیری و کشمکش یک تیر از اسلحه مأموران شلیک و به‌پای چوپان اصابت می‌کند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فاروج تصریح کرد: مصدوم بلافاصله توسط اورژانس به بیمارستان شهرستان شیروان منتقل می‌شود.

عباسی افزود: متأسفانه براثر خونریزی شدید مصدوم شامگاه چهارشنبه در بیمارستان فوت ‌کرد.

وی اظهار کرد: با توجه به این موضوع بلافاصله پرونده قضایی تشکیل و در دست بررسی است.

دادستان فاروج بابیان اینکه دو نفر از چوپانان و یک نفر از ماموران در بازداشت قرار دارند، تصریح کرد: پرونده در حال حاضر نیازمند نظر کارشناسان سلاح و مهمات و تشخیص استفاده از قانون بکار گیری سلاح و تحقیقات بیشتر در این زمینه است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها