ظرفیت بالای سیستان و بلوچستان در صدور محصول به عمان

معاون اقتصادی و توسعه منابع استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به این که 80 درصد محصولات کشاورزی عمان از دیگر کشورها وارد می‌شود سیستان و بلوچستان می‌تواند 25 درصد از این میزان را به این کشور صادر کند.
کد خبر: ۱۰۸۹۸۹۱

به گزارش ایسنا، سکینه اشرفی افزود: خرما از جمله محصولات استان است که می‌توان مرحله آخر فرآوری این محصول را در عمان انجام داد. همچنین سنگ‌های قیمتی نیز از جمله موارد دیگری است که مورد توجه عمان قرار دارد.

معاون استاندار در ادامه گفت: از طرف سازمان سرمایه گذاری خارجی مصوبه‌ای ابلاغ شد که بر اساس آن باید میز سرمایه گذاری افغانستان در ایران و سیستان و بلوچستان تشکیل شود و این میز جلسات متناوبی هر ماه در استان و تهران باید برگزار کند.

اشرفی افزود: عمان، اشتیاق و رغبت زیادی برای توسعه سیستان و بلوچستان دارد، بنابراین برای حضور ویژه در استان اعلام آمادگی کرده است و برنامه دارد زمینه حضور سرمایه گذاران استان را در آن کشور فراهم کند.

وی به اتمام مرحله اول طرح آمایش استان، اشاره و خاطرنشان کرد: فاز دوم و سوم این طرح هم بهمن ماه امسال آماده می‌شود که این طرح کمک می‌کند تا بتوان اولویت‌های سرمایه گذاری در استان را به راحتی مشخص کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها