به گزارش ایسنا، جمعی از طراحان و مشاوران موزه ملیتای لبنان، پس از دیدار از تالارهای موزه و سراسر نمای مقاومت با دکتر جعفری، مدیرعامل موزه دیدار و گفتوگو کردند.
در این دیدار، دکتر علی اصغر جعفری، مدیر عامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ضمن تقدیر از نقش بارز مجاهد و علمدار حزبالله لبنان، سیدحسن نصرالله و رزمندگان مومن و عاشورایی حزبالله اظهار کرد: موزه ملیتای لبنان و موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از همدیگر جدا نیستند و هدف هر دو ترویج و اشاعه روح مقاومت و عزت است. جعفری افزود: موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس آمادگی دارد دستاوردهای عظیم مقاومت و حزبالله در مقابله با رژیم اشغالگر، تروریسم جهانی و بخصوص گروهک دست پرورده آمریکا و ارتجاع منطقه داعش را برای بازدید علاقهمندان داخلی و خارجی در موزه به نمایش بگذارد.
وی با بیان اینکه بتازگی و با موافقت رهبر معظم انقلاب موزه انقلاب اسلامی و باغ موزه دفاع مقدس در همدیگر ادغام شده است، اظهار کرد: به دنبال تقویت بخش انقلاب اسلامی در موزه هستیم.
ابتدای این دیدار، هر کدام از طراحان و مشاوران موزه ملیتا با ابراز خرسندی از بازدید تالارهای موزه و سراسر نمای مقاومت و میزبانی شایسته موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، ضمن دعوت از مدیر عامل موزه برای بازدید از موزه ملیتای لبنان اظهار کردند: موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بخوبی توانسته است رشادتها و مظلومیتهای مردم را بویژه در دوران دفاع مقدس به نمایش بگذارد و ما خواهان انتقال این تجربیات به موزه ملیتا هستیم.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد