
به گزارش جام جم آنلاین ،سید محمد بطحایی در گفت و گو با میزان در مورد ساعات دقیق شروع و خاتمه ساعت فعالیت مدارس، اظهار داشت: برای شروع و خاتمه سال تحصیلی متناسب با اقلیم مناطق مختلف مواردی را به استان ها ابلاغ کردیم. استان هایی که در مناطق گرمسیری کشور واقع شده اند، اجازه دارند زودتر از 7 صبح فعالیت مدارس را آغاز و ظهر زودتر تعطیل شوند.
وی ادامه داد: در مناطق سردسیر مسئولان و مدیران مدارس این اجازه را دارند که دیرتر اقدام به شروع فعالیت کنند. دانش آموزان این مناطق می توانند با چند ساعت تاخیر فعالیت علمی خود را آغاز و از ساعات ظهرگاهی بیشتر در کلاس بمانند.
وزیر آموزش و پرورش در مورد چرایی فعالیت مدارس تهران در ساعت 7:30، گفت: به دلیل داشتن مدارس دو شیفته در تهران و تداخل فعالیت مدارس با زمان ادارات مجبور هستیم در تهران زمان فعالیت مدارس را به ساعت 7:30 صبح موکول کنیم.
بطحائی با بیان اینکه در سال تحصیلی در حوزه محتوای متون درسی و مهارت آموزی برنامه های جدیدی داریم، تاکید کرد: آموزش شهروندی، سبک زندگی ایرانی- اسلامی در مدارس آغاز می شود.
وی از اصلاح روش های مدیریت و ساختار اداری آموزش و پرورش خبر داد و افزود: به دنبال افزایش بهره وری در نظام آموزش و پرورش هستیم. امروز 1100 پروژه جدید آموزشی به بهره برداری می رسد و 5 هزار کلاس درس به سیستم آموزشی کشور اضافه می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان