تعداد آوارگان میانماری به 300 هزار نفر رسید

با ورود موج گسترده و ادامه‌‌دار مسلمانان روهینگیایی به جنوب بنگلادش که شمار آنها را به حدود 300 هزار نفر رسانده است، سازمان ملل برای رسیدگی به این وضعیت بحرانی درخواست کمک کرد.
کد خبر: ۱۰۷۱۶۵۸

به گزارش رویترز، سازمان ملل تاکید کرد نشانه‌ای دال بر اتمام درد و رنج مهاجران گرسنه و وحشت‌زده به چشم نمی‌خورد و آژانس‌های امدادرسان در منطقه «کوکس‌بازار» واقع در جنوب بنگلادش درگیر رسیدگی به وضعیت هزاران آواره‌ای هستند که حاصل دوره‌های پیشین خشونت در ایالت راخین میانمار است.

رابرت واتکینز، هماهنگ‌کننده مقیم سازمان ملل در بنگلادش گفت: آژانس‌های امدادرسان در کوکس‌بازار نیاز دارند فورا به منابع دسترسی داشته باشند تا به مهاجران آسیب‌پذیر روهینگیایی که مجبور شده‌اند دست خالی به بنگلادش بیایند، کمک‌رسانی کنند.

او در بیانیه‌ای تاکید کرد آژانس‌های امدادی به 77 میلیون دلار برای رسیدگی به این وضعیت اضطراری نیاز دارند. همچنین در خبری دیگر، گرچه دولت میانمار روز شنبه مین‌گذاری در مرز خود با بنگلادش را تکذیب کرد اما سازمان عفو بین‌الملل روز یکشنبه اعلام کرد به اسناد و شواهدی دست یافته است که نشان می‌دهد نظامیان میانماری در مرز با بنگلادش مین‌های ضد ‌نفر کاشته‌اند./ خبرگزاری‌ها

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها