حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
این منابع در گفتوگو با روزنامه الحیات چاپ لندن اعلام کردند که مقتدی صدر در پاسخ به دعوتهای رسمی از سوی فرانسه، آلمان، بلژیک و ایتالیا به این کشورها سفر خواهد کرد.
همچنین رهبر جریان صدر اخیرا طی کنفرانسی خبری در دیدار با شیوخ عشایر از شهرهای مختلف عراق در منزلش در نجف اشرف، گفت که سفرش به عربستان سعودی به ضرر روابط بغداد و تهران نبوده و وی چنین قصدی نداشته است. دولت عراق نیز در جریان تمامی سفرها و دیدارهای وی در گذشته و اکنون و آینده است.
مقتدی صدر تاکید کرد که سفرهایش به کشورهای خارجی به کشورهای عربی محدود نخواهد شد و تمام کشورهایی را که خواستار سیاست باز در قبال عراق هستند نیز شامل خواهد شد.
یک منبع آگاه نزدیک به صدر به الحیات اذعان کرد: پس از سفر مقتدی صدر به ریاض و ابوظبی، برخی کشورهای عربی و اروپایی دیگر نیز وی را به طور رسمی دعوت کردند و وی اکنون خود را برای سفر به فرانسه، آلمان، بلژیک، ایتالیا و واتیکان آماده میکند تا با مقامات این کشورها دیدار و گفتوگو کند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....