به گزارش جام جم آنلاین از ستاد خبری جشنواره فرهنگی هنری مردم و رادیو، حمیدرضا افتخاری دبیر جشنواره ایران من با اعلام این خبر گفت: بسیاری ازشرکت کننده ها در جشنواره« ایران من» پرسیده اند که آیا می توانند در باره مباحث مذهبی برنامه بسازند که باید گفت: البته که مباحث دینی به اقتدار کشور کمک می کند و جزیی از موضوع جشنواره «ایران من » است.
دبیر جشنواره ایران من تصریح کرد: ساخت برنامه با موضوع شهداء و مباحث معنوی و مذهبی در بخش اصلی و ایران مقتدر سنجیده می شود.
افتخاری با اشاره به اینکه در بخش ارسال آثار هیج محدودیتی وجود ندارد ،تصریح کرد :در بخش عکس نیز علاقمندان می توانند هر تعداد اثری که دارند بفرستند.
مخاطبان رادیو ایران و علاقمندان به شرکت در جشنواره فرهنگی هنری مردم و رادیو، «ایران من» تا 15 شهریور ماه فرصت دارند که آثار خود را با فرمت ها و قالب های مورد نظر به وب سایت جشنواره به نشانی: www.iranemanfestival.ir ارسال کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد