پرورش گیاهان دارویی بستری برای سرمایه‌گذاری و تولید

علیرغم وجود سابقه هزاران ساله استفاده از گیاهان دارویی در طب سنتی، در اوایل قرن بیستم و با پیشرفت علم شیمی داروهای شیمیایی توسعه و کاربرد فراوانی یافت. اما پس از مدت کوتاهی و با شناخته شدن عوارض این داروها تمایل برای مصرف داروهای شیمیایی کاهش و مردم تمایل بیشتری به استفاده از گیاهان دارویی پیدا کردند. این تغییر گرایش می تواند فرصت مناسبی برای تولید کنندگان گیاهان دارویی ایجاد کند تا بتوانند بازار از دست رفته خود را مجددا به دست آورند.
کد خبر: ۱۰۶۲۶۵۴

به گزارش جام جم البرز و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز؛ حامد فرضی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز با بیان پتانسیل فوق العاده استان به لحاظ داشتن شرایط اقلیمی متنوع و تنوع گیاهی بالا گفت: البرز، دارای جایگاه ویژه ای از نظر گیاهان دارویی در ایران و جهان می باشد و به همین دلیل می تواند ظرفیت قابل توجهی برای به دست آوردن بازارهای جهانی در این زمینه داشته باشد.

وی افزود: در همین راستا اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز به منظور اجرای سیاست های ابلاغی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور مبنی بر تخصیص 20 درصد از تعهدات پروژه تولید نهال به تولید گیاهان دارویی بومی استان، اقدام به تولید گیاهان دارویی نموده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز به تولید چهار گونه گیاه دارویی آویشن، نعناع فلفلی، گل‌گاوزبان و بادرنجبویه در نهالستان بزرگ کرج اشاره نمود و افزود: تولید این گیاهان به صورت آزمایشی و برای اولین بار در این نهالستان صورت گرفته و می تواند به عنوان یک الگوی موفق برای مجریان طرح های منابع طبیعی، زارعین، مرتع‌داران و عموم مردم باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها