جام جم آنلاین: وزیر خارجه قطر برگزاری اجلاس فوق العاده وزرای خارجه کشورهای عربی در لبنان را به منزله عقب نشینی برخی از کشورهای عربی از مواضع خود در قبال بحران لبنان و حزب الله دانست.
کد خبر: ۱۰۵۶۲۳
حمد بن جاسم که با شبکه ماهواره ای الجزیره سخن می گفت افزود از آنجاییکه ماموریت اسرائیل در شکست حزب الله به نتیجه نرسید ، پاره ای از کشورهای عربی که در ابتدای بحران پوشش مناسبی برای اسرائیل در جهت انجام ماموریت انهدام حزب الله فراهم کرده بودند ، از مواضع اولیه خود عقب نشینی کرده و در اجلاس فوق العاده بیروت مواضع دیپلماتیک خوبی از خود نشان دادند که این امر ناشی از عجز اسرائیل از تحقق اهداف خود در کوبیدن حزب الله لبنان بوده است.
یاد اوری می شود وزیر خارجه قطر پیش از این از عدم مشورت عربستان با کشورهای عربی در خصوص شرکت در اجلاس رم در مورد بحران لبنان انتقاد کرده بود.
سعودالفیصل وزیر خارجه عربستان در پاسخ به این انتقاد گفته بود مگر قطر برای برقراری روابط دیپلماتیک با اسرائیل با اعراب مشورت کرده بود که اینک از عدم مشورت برای شرکت در اجلاس رم انتقاد می کند؛