به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مسعود نیلی مشاور اقتصادی رئیسجمهور اظهار کرد: در سالهای 86 تا 92 اتفاقاتی رخ داد که آثار ماندگاری داشت و براحتی از بین نمیرود. درآمد خانوار شهری در سال 92 نسبت به 86، 22 درصد کمتر بوده که بعد از جنگ تا امروز سابقه نداشته است و بخش بزرگی از مصرفکنندگان صنعتی در شهرها با کاهش درآمد در این دوره مواجه شدند و در خانوارهای روستایی شدیدتر بوده و این کاهش 38 درصد بوده است.
نیلی افزود: میزان سرمایهگذاری در سال 92 تقریبا معادل سال 85 بوده است و تقاضا برای کالای سرمایهای هم کاهش داشته، یعنی صنعت ما در سال 92 به اندازه سال 80 و 81 مشتری داشته است و برای فروش محصول در بازار با کاهش تقاضا مواجه بودیم.
وی گفت: برای رسیدن به درآمد خانوار شهری و روستایی در سطح سال 86 به 7 تا 10 سال زمان نیاز داریم که سه سال آن سپری شده است.
نیلی افزود: صنعت ما حتی در زمان جنگ کاهش رشد نداشت، ولی در سال 92 صنعت ما 17 درصد کوچک شد اثر عملی آن این است که خیلی از واحدهای تولید با مشکل فروش مواجهاند.