
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فردانیوز، برخی از رستوران ها برای ماندگار شدن در ذهن مخاطب و بر سر زبان ها افتادن تلاش می کنند تا با سرو متفاوت غذا تجربه ای بیش از غذا خوردن را برای مشتریانشان فراهم آورند و طنز و شگفتی را نیز چاشنی غذای خود کنند. تزئین غذا به شکل های غیر عادی و استفاده از ظروف متفاوت از جمله راهکارهای آنها برای غافلگیری مشتریانشان است. در ادامه تصاویری از سرو غذا در این رستوران ها را می بینید.






















در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد