محرومیت‌زدایی،سرلوحه فعالیت‌های بنیاد مستضعفان است

رئیس بنیاد مستضعفان با بیان این‌که بنیاد از نظر اقتصادی عملکرد کاملا شفاف و روشنی از خود به جای گذاشته، تاکید کرد: بنیاد مستضعفان اعتقاد دارد مالیات حق‌الناس است و از این رو شرکت‌ها به صورت کامل و براساس صورت‌های مالی حسابرسی شده توسط سازمان حسابرسی، مالیات عملکرد مربوط به سال‌های گذشته را پرداخت کرده‌اند.
کد خبر: ۱۰۴۹۰۲۵

محمد سعیدی‌کیا در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این مطلب، اظهار کرد: زمانی که رهبر معظم انقلاب حکم بنده را برای بنیاد مستضعفان امضا کردند، دستور دادند که باید این بنیاد به معنای واقعی کلمه تبدیل به بنیاد مستضعفان شود و از این‌رو ما در چارچوب برنامه‌های خود هدف اصلی بنیاد را کمک به رفع محرومیت و استضعاف قرار داده و برنامه‌ریزی کلان را در این حوزه تهیه، مصوب و دنبال کرده‌ایم و حاصل فعالیت‌های اقتصادی در خدمت محرومیت‌زدایی قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در نیمه دوم سال 1394، پنجمین برنامه سه ساله بنیاد مستضعفان تهیه و به تصویب هیات امنای محترم بنیاد رسید. بنده از سال 1374 عضو هیات امنای بنیاد مستضعفان بوده‌ام و به همین دلیل شناخت کافی و لازم را از برنامه‌ها و عملکرد این نهاد داشتم. بنیاد از زمان تأسیس تلاش کرده است با بهره گیری از امکانات در اختیار و در راستای سیاست‌های کلی نظام، در زمینه خدمت‌رسانی به عموم مردم و رفع مشکلات کشور گام بردارد. به همین دلیل طرح‌های سرمایه‌گذاری بنیاد در بخش‌های مختلف با این رویکرد و توجه ویژه به اقشار مستضعف و محروم، اجرایی می‌شود. ازاین‌رو تلاش شد در برنامه پنجم میان‌مدت بنیاد که از سال 1395 آغاز شده و تا پایان سال 1397 ادامه خواهد داشت با استفاده از تجارب گذشته ضمن ساماندهی فعالیت‌ها در جهت ارتقای عملکرد شرکت‌ها و بویژه بنیاد علوی که مسئول کمک به رفع محرومیت و استضعاف است، برنامه‌ریزی کنیم.

رئیس بنیاد مستضعفان با بیان این که بنیاد ابتدا خود را نهادی اجتماعی می‌داند که فعالیت‌های اقتصادی در جهت محرومیت‌زدایی دارد و سپس اقتصادی، افزود: تمام فعالیت‌های محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان در بنیاد علوی انجام می‌شود و امروز 43 درصد از سود شرکت‌های بنیاد مستضعفان به آن واریز می‌شود و در جهت برنامه و طرح‌های مختلف رفع محرومیت، هزینه می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها