دیدار پوتین با ترامپ؛ کدام دست برتر را خواهند داشت؟

شبکه تلویزیونی سی ان ان آمریکا گزارشی درباره دیدار دونالد ترامپ رییس جمهور این کشور با ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه منتشر کرد.
کد خبر: ۱۰۴۷۷۳۱
دیدار پوتین با ترامپ؛ کدام دست برتر را خواهند داشت؟

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از العالم،این گزارش حاکیست که پوتین و ترامپ این هفته با یکدیگر به طور مستقیم دیدار می کنند که بسیاری مدتهاست منتظر آن هستند. این گزارش تأکید می کند که این دیدار پر از سناریوهای سیاسی، ژئواستراتژیک و شخصی خواهد بود.

سی ان ان در گزارش خود، با طرح این پرسش که کدام یک از دو طرف در این دیدار دست بالاتر را خواهد داشت، نوشت: ترامپ در این جلسه وضع خوبی نخواهد داشت؛ چون در داخل کشورش دچار ضعف است. او دچار بحران های سیاسی است. به همین دلیل زمینه مانورش در سیاست های خارجی، محدود خواهد بود.

گزارش سی ان ان همچنین یادآور شد که پوتین که جایگاه کشورش را به عنوان قدرت جهانی بهبود بخشیده و نفوذ مسکو در اروپا و خاورمیانه را گسترش داده، علتی برای نگران بودن ندارد.

گزارش سی ان ان حاکیست که گفت و گوی پوتین و ترامپ در حاشیۀ نشست گروه 20 دارای هدف سرنوشت ساز استراتژیکی است آن هم در زمانی که رابطه دو کشور دچار چالشی است که از هنگام جنگ سرد تا زمان حاضر چنین خطرناک نبوده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
باید دندان طمع غرب را کشید

دکتر منوچهر متکی در گفت‌وگوی اختصاصی با روزنامه جام‌جم ضمن تحلیل دشمنی‌های اخیر آمریکا و تروئیکای اروپایی مطرح کرد:

باید دندان طمع غرب را کشید

مجری‌گری فرمول ندارد

گپ‌و‌گفت خبرنگار جام‌جم با قصه‌نویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است

مجری‌گری فرمول ندارد

نیازمندی ها