
به گزارش جام جم آنلاین ، سعید جعفری در گفت وگو با میزان گفت: نظارت بر بهداشت محیط و کار فست فودی ها، رستوران ها، قنادیها و آبمیوه فروشیها و اماکانی که مواد غذایی حساس را به فروش میرسانند مهم است و این نظارتها حداکثر ماهی یک الی دو بار انجام میشود.
وی افزود: کلیه مواد غذایی ارائه شده در مغازههای غذا فروشی باید دارای فاکتور خرید از اماکن معتبر وتحت نظارت وزارت بهداشت بوده و آرم استاندارد و تاریخ انقضا بر بسته بندیهای محصولات درج شده است.
مسئو ل. بهداشت و محیط شبکه بهداشت شمیرانات خاطر نشان کرد: سبزی خوردن و سالادهای موجود در منوی غذافروشیها باید به صورت مکانیزه و کارخانهای بسته بندی شده باشد. این در حالی است که در برخی مغازههای این محصولا به شکل خانگی تهیه شده و اعتباری در رعایت اصولی بهداشت در هنگام تهیه، وجود ندارد.
وی عنوان کرد: زیتون پرورده، ترشیجات،کشک و ماستهای مصرفی در آش فروشیها و رستوران ها، باید پاستوریزه و دارای بسته بندیهای بهداشتی باشد. این در حالی است که در بسیاری از رستورانها از ماست و زیتونهای فلهای استفاده شده و بسته بندیها توسط کارگران انجام میشود.
افشار تأکید کرد: وظیفه نظارت بر وضعیت محصولات خوراکی غذا فروشی ها بر عهده بهداشت محیط و کار وزارت بهداشت است که در صورت رویت محصولات بدون تاریخ با بسته بندیهای نامعتبر در غذا فروشی ها، با افراد خاطی برخورد قانونی شده و محصولات معدوم میشود.
وی در خصوص جعبههای مصرفی در پیتزا فروشیهای فست فودیها گفت: داخل جعبههای پیتزا باید آرمهای وزارت بهداشت، استاندارد و تأیید مسولان فنی شرکتهای جعبه سازی، درج شده باشد تا از بهداشت جعبهها اطمینان حاصل شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
استاد یدالله کابلی معتقد است: تحولات نقاشیخط، نمایش قدرت نوآوری و خلاقیت در عرصه خط است
مصطفی کارخانه در گفتوگو با «جامجم»: