«ماه عسل» در میدان نیکوکاری گام‌های بلندی برداشته است

مدیر شبکه سه سیما با حضور در پشت صحنه «ماه عسل» درباره ویژگی‌های این برنامه و دوازده ساله شدن این برند تلویزیونی گفت: برنامه ماه عسل در طول این سال‌ها فراز و نشیب‌های زیادی داشته و توصیه ما به آقای علیخانی و همکارانش همیشه این است که در انتخاب سوژه‌ها دقت زیادی شود.
کد خبر: ۱۰۴۴۷۷۹

به گزارش روابط عمومی ماه عسل، دکتر علیاصغر پورمحمدی افزود: ما باید بدانیم که پربیننده‌ترین برنامه تلویزیون شاید در جهان در زمان افطار، ماه عسل است و این خیلی خوب است که در این لحظه‌های ناب و قدسی این برنامه تا این اندازه دیده می‌شود. باید از این فرصت استفاده بهتری کنیم و هم حرف‌های بهتری بزنیم و هم آدم‌های مناسبتری را دعوت کنیم که الحمدلله امسال این اتفاق افتاده است.

او ادامه داد: نباید قانع باشیم و باید از این هم بهتر بشویم. اگر سال آینده زنده بودیم و شما بودید و ما هم این سمت‌ها را داشتیم امیدوارم بهتر از این کار کنیم .

وی درباره طرح‌های نیکوکارانه این برنامه و استقبال از کمپین آزادی زندانیان نیز گفت: ماه عسل سه سال است که رویکرد نیکوکارانه هم پیدا کرده است، ماه عسل وارد این میدان شد و حالا موفقتر از همه شده و با این‌که تازه در این میدان شروع به گام برداشتن کرده اما گام‌های بلندی برداشته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها