ادامه آبیاری با فاضلاب در مزارع سبزی جنوب تهران

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از اجرای طرح ایمنی فاضلاب خبر داد و گفت:‌ آبیاری مزارع سبزی و صیفی در برخی شهرها از جمله جنوب تهران ادامه دارد.
کد خبر: ۱۰۴۳۹۳۲

خسرو صادق‌نیت افزود: برای برخورد با این پدیده بخصوص با توجه به احتمال بروز مواردی از بیماری وبا و انتقال این بیماری، از طریق آلودگی‌های ناشی از فاضلاب، استان‌ها و شهرهایی که مزارع آنها با فاضلاب آبیاری می‌شود، با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و وزارت نیرو، شناسایی شده‌اند.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اضافه کرد:‌ برای مقابله اساسی و جدی با این پدیده غیربهداشتی، برنامه جدیدی با عنوان «برنامه ایمنی فاضلاب» با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و وزارت نیرو آماده شده که براساس آن مسیرهای آبیاری با فاضلاب شناسایی شده تا از انتقال فاضلاب جلوگیری شود و به نوعی برنامه پیشگیرانه را اجرا خواهیم کرد./ ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها