حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارس ایرنا پیمان زرین بیان کرد: حدود 11 گونه پرنده مهاجر از ابتدای امسال در تالاب شیرین سو فرود آمدند.وی اظهارکرد: این تالاب بهار امسال میزبان گونه های مختلف پرندگان از خانواده آبچیلک، چوپا، اردک سرسبز، کاکایی، باکلان، کشیم، حواصیل سفید و خاکستری، چنگر و پرستو بود.وی افزود: همچنین کارشناسان محیط زیست برای نخستین بار گونه زیبای "سار صورتی" را در حاشیه تالاب شیرین سو مشاهده کردند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست کبودرآهنگ اضافه کرد: با توجه به گرم شدن هوا پرندگان موجود در تالاب شیرین سو اقدام به ترک این تالاب کردند.
زرین گفت: هم اینک تنها 2 گونه پرنده شامل لک لک و چنگر به تعداد حدود 22 قطعه در تالاب حضور دارند و این پرندگان تا فرا رسیدن فصل سرما و یخ بستن سطح آب میهمان تالاب هستند.وی افزود: به منظور جلوگیری از شکار پرندگان تیمهای محیط زیست اقدام به سرکشی از این تالاب کرده و تاکنون شکاری در این محدوده صورت نگرفته است.وی بیان کرد: همچنین به منظور کنترل و جلوگیری از شیوع بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان گشت های مشترکی با حضور عوامل دامپزشکی صورت گرفت که تاکنون حتی یک مورد تلف شدن پرنده ملاحضه نشده است.
تالاب زیبای شیرین سو به وسعت 300 هکتار و پهنه آبی 40 هکتار در نزدیکی شهر شیرین سو از توابع شهرستان کبودرآهنگ قرار دارد.
استان همدان دارای 27 تالاب است و همه ساله با آغاز فصل مهاجرت 70 تا 90 گونه پرنده در تالابهای این استان حضور می یابند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....