الکساندر نوری: کارگروهی تیم ملی ایران منحصر به فرد بود

سرمربی ایرانی وردربرمن آلمان با تمجید از عملکرد تیم ملی فوتبال ایران گفت: همیشه علاقه داریم یک سری بازیکنان را به بوندسلیگا بیاوریم.
کد خبر: ۱۰۴۱۲۶۷

الکساندر نوری که در برنامه نود حضور یافته بود، گفت: 12 سال قبل (2005 ) برای اولین بار به ایران آمدم، افتخار می‌کنم که یک ایرانی هستم. در این مدت تغییرات بسیار مثبتی در ایران دیدم. با آغوش باز و علاقه از من استقبال کردند و از این خوشحالم که مردم متوجه می‌شوند ما در آلمان چه کاری انجام می‌دهیم و اخبارش به ایران هم می‌رسد.

نوری درباره این‌که چه حسی دارد شب صعود ایران به جام جهانی به ایران آمد گفت: این چیز خیلی خاصی برای من است. من با پدرم اینجا هستم و کشور اجدادم و ریشه‌ام اینجاست و این یک احساس خیلی خاص به من می‌دهد وقتی آدم‌ها را می‌بینم که این قدر عشق می‌ورزند و به تیم در زمین روحیه می‌دهند خارق‌العاده است.

وی درباره این‌که آیا بازیکنی از ایران به تیمش وردربرمن می‌برد، گفت: استعدادهای خیلی خاصی در ایران داریم. امروز برای من خیلی مهم بود که ببینم وضعیت بازیکنان به چه صورت است و خدا را چه دیدی باید ببینیم در آینده چه می‌شود و همیشه علاقه داریم یک سری بازیکنان را به بوندسلیگا بیاوریم.

نوری درباره مسابقه ایران و ازبکستان گفت: ایران بازی را کاملا کنترل کرد و خطر خاصی از طرف ازبکستان روی دروازه ایران ایجاد نشد. ساختار خوبی داشتیم و کلید برد ما این بود که همه در دفاع کمک کردند و خیلی زحمت کشیدیم که جابه‌جا شویم و بازی بدون توپ ما خیلی خوب بود و یکی از ویژگی‌های بارز تیم ملی که خیلی تاثیرگذار بود این بود که موقعیت‌های کمی در اختیار حریف می‌گذاشت و هشتمین بازی پیاپی بود که گلی دریافت نکردیم و نشان می‌دهد همه برای این مساله زحمت کشیدند. ما با بازیکنانی مثل طارمی و آزمون در نوک حمله کیفیت خاصی داریم و این را امروز دیدم که باعث خوشحالی من شد.

نوری یادآور شد: عملکرد تیم کی‌روش را تحسین می‌کنم و شاهد هستیم تمام بازیکنان در زمین به وظایفشان پایبند هستند و این کار گروهی که در تیم ملی می‌بینیم منحصر به فرد است.

در ادامه صحبت‌ها نوری درباره این‌که تیم ایران شانسی برای صعود از گروه در جام جهانی دارد یا نه، گفت: حتما، شرایط برای صعود وجود دارد، روحیه تیمی وجود دارد و این اتفاق برای تیم ایران می‌تواند بیفتد.

سرمربی وردربرمن درباره نتایج تیمش در آلمان گفت: من در وضعیتی به برمن پیوستم که خیلی ساده نبود و خیلی گل خورده بودیم و امتیازات کمی داشتیم و بازیکنانی در تیم داشتیم که ناراضی بودند. در مورد آمادگی جسمانی بازیکنان خیلی کار کردیم و جای رشد زیادی داشت. ایده‌های خودم را وارد تیم کردم و این پروسه خیلی طولانی بود. من ارزش‌های خاصی برای تیم قائل هستم و این‌که چطور با بچه‌ها رفتار کنم و تیم باید چطور باشد. اگر بخواهیم الگوهای رفتاری که در زمین فوتبال وجود دارد به بلوغ برسانیم نیاز به زمان دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها