به گزارش جام جم آنلاین، برای برخی، پختن سوپ زمانبر و خسته کننده است.
ما در این مطلب تعدادی سوپ آسان را آموزش داده ایم و پیشنهاد می کنیم این سوپ های آسان، سریع و سبک را امتحان کنید.
آنگاه متوجه می شوید در زمانی کوتاه غذای خوشمزه و مقوی ای خواهید داشت.
سوپ شلغم و هویج
این سوپ سریع،هم سبک است و هم برای سرماخوردگی بسیار مفید است.
مواد لازم
جوی پرک: دو پیمانه
شلغم خرد شده:یک پیمانه
پیاز خرد شده:یک پیمانه
هویج خرد شده:نصف پیمانه
کرفس خرد شده:نصف پیمانه
سیر:دو حبه به دلخواه
خامه:نصف پیمانه
آب مرغ:دو پیمانه
شوید خرد شده:یک سوم پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
در مرحله اول یک لیوان جوی پرک ، شلغم ، پیاز هویج ، کرفس و دو حبه سیر را با یک فنجان خامه به مدت ۲ تا ۳ دقیقه حرارت دهید. بعد آب مرغ را به آن اضافه کنید و بگذارید۴۰ تا ۵۰ دقیقه روی حرارت ملایم پخته شود. سپس یک مقدار شوید خرد شده اضافه و با آب لیموی تازه سوپ را گرم میل کنید. این هم یک سوپ فوری و ساده که برای سرماخوردگی نیز بسیار مفید است.
سوپ کرفس
کرفس از آن دسته سبزیجاتی است که بعضیها آن قدر دوستش دارند که خام آن را در سالاد میریزند و عدهای دیگر که تعدادشان هم کم نیست، حتیالمقدور از آن فرار میکنند.
کرفس بخصوص برگ آن عطر بسیار خوبی دارد؛ بنابراین بهتر است سوپ آن را با اضافه کردن ادویه خراب نکنید. دستور غذایی که در ادامه میآید بسیار ساده، سریع و کاربردی است.
مواد لازم
روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خرد شده: یک عدد
مغز کرفس خرد شده: 800 گرم
سیبزمینی خرد شده: 200 گرم
سیر: 2 حبه به دلخواه
آب مرغ: یک لیتر
خامه صبحانه: نصف پیمانه
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
طرز تهیه:
روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز، کرفس و سیبزمینی را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.
سیر را نیز اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.آب مرغ را اضافه و بعد از به جوش آمدن شعله را کم کنید.سوپ حداقل 30 دقیقه با در بسته باید پخته شود. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
در آخر خامه اضافه کنید.اگر دوست داشتید می توانید این سوپ را به شکل پوره در آورید.
سوپ ذرت
با توجه به این که تقریبا در فصل ذرت هستیم، سوپ ذرت، غذایی فصلی و مناسب خواهد بود.
مواد لازم:
دو قاشق غذاخوری روغن
پیاز خرد شده:یک عدد متوسط
فلفل دلمه قرمز خرد شده:یک عدد
دانه ذرت 450گرم یا یک قوطی کنسرو
آب مرغ:سه پیمانه
خامه:یک پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز را در روغن کمی تفت دهید. سپس فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه کنید.درنهایت آب مرغ را و اجازه دهید بپزد.اگر از کنسرو ذرت استفاده شود،زمان پخت بسیار کم خواهد بود.
در نهایت وقتی سوپ پخت خامه را اضافه کنید.می توانید این سوپ را هم به صورت پوره و هم عادی میل کنید.
سوپ دال عدس
مواد لازم:
روغن:25 گرم
دال عدس(عدس قرمز):یک پیمانه
سینه مرغ :100گرم
ورمیشل(رشته سوپ):50گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
پیاز:یک عدد متوسط
ابتدا پیاز را خرد کنید.با روغن یا کره کمی تفت دهید به اندازه ای که فقط سبک شود. نباید سرخ شود.گوشت سینه مرغ را نگینی خرد و به پیاز اضافه کنید.
دال عدس را به مواد قبلی اضافه کنید و اجازه دهید بپزد.دال عدس خیلی زود می پزد و رنگ زردی به خودش می گیرد.
در نهایت نمک و فلفل و رشته سو پ را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ جا بیفتد.این سوپ بسیار زود آماده می شود.سبک و خوشمزه است.
سوپ جو
مواد لازم
کره :25 گرم
جوی پرک: یک پیمانه
پیاز خرد شده :یک عدد متوسط
سینه مرغ:100گرم
جعفری:نصف پیمانه
هویج رنده شده:یک پیمانه
آرد سفید:2قاشق غذاخوری
شیر:یک لیوان
طرز تهیه:
کره را داغ کنید و پیاز را اضافه کنید. آرد را بیفزایید و سریع هم بزنید تا نسوزد و بوی خامی آرد گرفته شود.این کار دو سه دقیقه زمان می خواهد.
در نهایت سینه مرغ ،جوی پرک و کمی از جعفری را همراه آب و هویج رنده شده اضافه کنید و اجازه دهید جا بیفتد و پخته شود.نیم ساعت کافی است.
سینه مرغ را در آورید و با گوشتکوب آن را له کنید و به مواد برگردانید.نمک و فلفل را اندازه کنید.15 دقیقه قبل از خوردن، شیر و بقیه جعفری را اضافه کنید.
سوپ برنج
مواد لازم
کره :25 گرم
برنج: یک سوم پیمانه
هویج رنده شده:نصف پیمانه
پیاز خرد شده :یک عدد متوسط
سینه مرغ :100گرم
سیب زمینی رنده شده:نصف پیمانه
آب مرغ:دو پیمانه
جعفری خرد شده: یک سوم پیمانه
رب:سه قاشق غداخوری
رشته سوپ:نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
پیاز و کره را با هم بریزید تا پیاز سبک شود.سپس هویج، برنج ، نصف جعفری، سینه مرغ، سیب زمینی،رب و آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید بپزد.
رنگ قرمز سوپ به دلخواه خودتان است.در انتها نمک و فلفل و بقیه جعفری را همراه رشته سوپ اضافه کنید.
باید اجازه دهید برنج کاملا باز شود ،مثل شله زرد.این سوپ نیز زود آماده می شود.
سوپ ماکارونی
مواد لازم
کره:25گرم
کرفس ریزخردشده :یک پیمانه
پیازچه ریز خرد شده:یک پیمانه
جعفری خرد شده:یک سوم پیمانه
ماکارونی صدفی ریز:نصف پیمانه
تره فرنگی ریز خرد شده :نصف پیمانه
سینه مرغ:100گرم
شیر:دو لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
کره را آب کرده و تره فرنگی و پیازچه را به آن اضافه کنید.در این سوپ به دلیل وجود پیازچه و تره فرنگی، پیاز لازم ندارید؛ اما اگر دوست دارید حتما سوپ تان پیاز داشته باشد یک عدد متوسط استفاده کنید.
سینه مرغ را نیز اضافه کنید تا بوی آن گرفته شود سپس کرفس و نصف جعفری را بیفزایید.آب اضافه کنید.می توانید هم آب مرغ بریزید و هم آب معمولی.
این سوپ باید رقیق باشد.20دقیقه مانده به آخر پخت،ماکارونی و شیر را اضافه، نمک و فلفل را اندازه کنید و در نهایت باقیمانده جعفری را بریزید تا عطرش بماند.
نکات مهم
1-به جای آب مرغ می توانید از آب معمولی همراه عصاره مرغ(گالینابلانکا) استفاده کنید.
2-می توانید خامه را حذف کنید.
3-در تمام سوپ ها به جای روغن می توانید از کره یا برعکس استفاده کنید.
4-کم یا زیاد کردن مواد به ذائقه شما بستگی دارد.
5-ریختن جعفری و قارچ در سوپ ها آزاد است.
پرنیا کامرانی
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد