تاکید عضو ارشد حزب ا... بر بی نتیجه بودن سفر رایس به منطقه
برون مرزی- یک عضو ارشد جنبش حزب ا... لبنان گفت: با توجه به سیاست امریکا درقبال تحولات لبنان ,سفر وزیر امور خارجه این کشور به منطقه دستاورد مهمی نخواهد داشت.
کد خبر: ۱۰۳۷۹۷
مصطفی الحاج علی درگفتگو باشبکه خبری العالم با اشاره به سفرروز گذشته رایس ، وزیر امور خارجه امریکا به لبنان و سرزمین های اشغالی گفت: سیاست امریکا بر حمایت از اسراییل و تامین منافع خود در منطقه استوار است و به همین علت ,سفر وزیرامورخارجه این کشور در واقع تایید جنگ افروزی اسراییل علیه لبنان است.
عضو ارشد جنبش حزب ا...گفت : همه می دانند که تهاجم رژیم صهیونیست به لبنان صرفا یک تجاوز صهیونیستی نیست بلکه یک برنامه طراحی شده براساس سیاست آمریکا و با اهدافی مشخص است.
این مسئول حزب ا... با انتقاد از مواضع رسمی کشورهای عربی به ویژه عربستان سعودی در قبال حزب ا...اظهار داشت: محافل بسیاری موضع رسمی کشورهای عربی را به عنوان سرپوشی سیاسی برای تجاوز ضد لبنان برشمردند.
عضو ارشد جنبش حزب ا...لبنان تاکیدکرد: رژیمهای وابسته عرب باید پیش از اینکه فرصت ازدست برود درمواضع خود تجدیدنظر کنند,زیرا تجاوز اسراییل ضد لبنان نتایج , بازتابهاوپیامدهایی منفی برای جهان عرب خواهد داشت.