نقوش سرامیکی "بوستان گفت وگو" تاریخ ساله ایران را بازگو می کنند

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری تهران گفت: تاریخ و وقایع دوهزار و سال گذشته ایران درنقش سرامیکی در بوستان گفت وگو تهران بهنمایش درآمد.
کد خبر: ۱۰۳۶۱۰

"حجتالله ملاصالحی" در گفتگو با ایرنا افزود: این اثر هنری در دیواری به مساحت مترمربع با سرامیکهای شکسته و هنر قلم زنی پس از ماه فعالیت هنرمندان ایرانی در معرض دید شهروندان تهرانی قرار گرفته است.
وی هزینه خلق این اثر هنری را بیش از سه میلیارد ریال عنوان و تصریح کرد: اجرای چنین کاری تاکنون در تهران سابقه نداشته و به عنوان یک اثر هنری ماندگار در تاریخ پایتخت ثبت خواهد شد.
وی ادامه داد: بیش از هنرمند ایرانی در خلق این اثر تاریخی همکاری داشته و نمایی دیگر از ذوق و هنر ایرانیان را به نمایش گذاشتهاند.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: دراین اثر هنری، تاریخ ایران از ورود قوم آریا به ایران تا حکومتهای هخامنش و قاجار و پهلوی به تصویر کشیده است.
ملاصالحی تاکید کرد: تلاش داریم در دیگر نقاط وبوستانهای بزرگ شهر همچون بوستان "ملت و لاله" نیز از این نوع اثر هنری اجرا شود.
وی با اشاره به اینکه بازدید از اثر هنری بوستان گفت وگو برای عموم شهروندان آزاد و رایگان است، زمینهسازی برای خلق آثار هنری بدیع، منحصر به فرد و ماندگار در تهران را از سیاستهای این سازمان برای زیباسازی شهر تهران عنوان کرد.
وی گفت: زیباسازی شهرفقط انجام تبلیغات نیست و باید با ارائه امکانات به هنرمندان، فرهنگ شهری را از طریق ماندگار کردن فرهنگ غنی ایرانی ارتقا بخشیم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها