نخست وزیر هند با دیپلماسی زور بر ضد ایران مخالفت کرد
"مان موهان سینگ" نخست وزیر هند سهشنبه شب ضمن مخالفت با استفاده از "دیپلماسی زور" بر ضد ایران ، گفت: حل موضوع هستهای تهران از طریق مذاکرات به نفع همه است.
کد خبر: ۱۰۲۹۰۹
به گزارش خبرگزاری "پی.تی.آی" هند ، مان موهان سینگ هنگام بازگشت از سفر سه روزه اجلاس "سنت پترزبورگ" به دهلینو، در هواپیما به خبرنگاران گفت: "بجای دیپلماسی اجباری و قهری، امتیازاتی به مذاکرات و بحث و مباحثه بر اساس سزاواری آن داده شود".
نخست وزیر هند گفت: رییس جمهوری آفریقای جنوبی اطلاع داد که ایران برای رسیدگی پیشنهاد اتحادیه اروپا و اعضای مستقل شورای امنیت، خواستار وقت بیشتری شده است.
سینگ افزود: "براساس آنچه که رییس جمهوری آفریقای جنوبی به من گفت، به نظر میرسد که ایرانیان این باب را مسدود نکردهاند، آنان نیازمند وقت بیشتری هستند".
به گفته نخست وزیر هند ، در دولت ایران عناصر مختلف هستند ، آنان خواهان استنتاج توافق عمومی هستند.
نخست وزیر هند افزود: انتظارات همین بود که ایرانیان پاسخ مثبت میدهند و من فکر نمیکنم که ما آخرین حرف را شنیدهایم.
وی گفت: بدون تردید ، ارجاع پرونده هستهای ایران به شورای امنیت به حل این موضوع کمک نمیکند.
مان موهان سینگ در پاسخ به سووالی در مورد پیام وی به "منوچهر متکی" وزیر امور خارجه ایران اظهار داشت، پیام این است که این به نفع همه است که این مساله از طریق مذاکره و بحث و گفت وگو حل شود.
نخست وزیر هند ابراز امیدواری کرد که تمامی طرفها برای تنش زدایی در خاورمیانه تلاش کنند.