طاهری: هواداران یار دوازدهم نیستند فیکس هستند

سرپرست باشگاه پرسپولیس در آستانه دیدار پرسپولیس مقابل الوحده امارات گفت: دارایی و سرمایه اصلی باشگاه پرسپولیس هواداران هستند که به حق مولد تمام کارهای خیر از جمله اتحاد، یکپارچگی و وحدت شدند.
کد خبر: ۱۰۲۸۰۴۰

علی‌اکبر طاهری با اشاره بر نقش هواداران این تیم در دیدار مقابل الوحده گفت: امروز (دوشنبه) بازی بسیار مهم و سرنوشت‌سازی را در پیش داریم و نقش هواداران ما بسیار موثر خواهد بود. از هواداران می‌خواهم با حضور پرشور خود بتوانند بازیکنان تیم را همدلی کنند. برخلاف این‌که برخی‌ها اعتقاد دارند هواداران یار دوازدهم هستند، اما من اعتقاد دارم هواداران یار اصلی ما هستند.

طاهری خاطرنشان کرد: هیچ فرقی بین پیکره باشگاه نیست و نباید فرقی بین بازیکن، مربی، کادرپزشکی و هوادار وجود داشته باشد. همه با هم پرسپولیس شدیم و احترام همه تمام ارکان باشگاه واجب است. اطمینان دارم هواداران با حضور پرشور در بازی با الوحده یک پشتیبانی مناسبی را از تیم به عمل می‌آورند تا با یک پیروزی خوب از گروه‌مان صعود کنیم.

این اظهارات طاهری به دنبال اعتصاب روزهای گذشته بازیکنان و دلخوری هواداران از بازیکنانی همچون رضا بیرانوند، صورت گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها