صادرکننده نمونه با 40 سال سابقه تعطیل شد

کارخانه کاشی نیلو با 40 سال سابقه تولید و کسب عنوان صادرکننده نمونه کشور در سال‌هایی نه چندان دور، این روزها در سکوت مطلق به سر می‌برد. تعطیلی این کارخانه که گفته می‌شود در اثر مشکلات اقتصادی کشور و همچنین مشکلات داخلی بوده موجب شده تا کارگران این مجموعه که تعدادشان چیزی در حدود 800 نفر بوده‌اند از کار بیکار شوند.
کد خبر: ۱۰۲۵۱۱۵

یک عضو انجمن کاشی و سرامیک در گفت‌وگو با نسیم ضمن تائید این خبر بیان کرده که این کارخانه فعالیتی نداشته و تعطیل شده است.

وی گفته است ؛ اصلا شرایط خوبی نیست برفرض که این کارخانجات تعطیل هم نشده بودند و به تولید ادامه می‌دادند، جایی برای عرضه و فروش محصولات خود نداشتند زیرا بازار مسکن در رکود به سر می‌برد و تولید صنعت ما هم شرایطش برگرفته و متأثر از بازار مسکن است. لازم به ذکر است که شرکت کاشی نیلو در سال 1356 به عنوان اولین تولیدکننده کاشی کف در نزدیکی شهر اصفهان تاسیس و با ظرفیت یک میلیون مترمربع در سال به بهره‌برداری رسید. اما به گفته عضو انجمن کاشی و سرامیک این مجموعه تولیدی متاسفانه تعطیل شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها