آخرین خبر از طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار

طرح جامع توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار نیمه اول سال جاری اجرا می‌شود.
کد خبر: ۱۰۲۴۳۱۹
آخرین خبر از طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار

به گزارش جام جم آنلاین ،معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: با توجه به توافقات انجام شده میان این معاونت و وزارت کشور، طرح جامع توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار در فاز دوم «اجرای طرح‌های شورای اجتماعی کشور»، اجرا خواهد شد.

شهیندخت مولاوردی در گفت‌وگو با ایسنا، تصریح کرد: مکانیزم اجرای طرح جامع توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار، از اهمیت زیادی برخوردار است. به همین منظور پس از انجام بررسی‌های کارشناسی، این طرح با مشارکت ادارات کل امور زنان و خانواده و امور اجتماعی استان‌ها به اجرا در خواهد آمد.

طرح جامع توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، یکی از طرح‌های دولت یازدهم در حوزه زنان است که به صورت آزمایشی در شهرستان ری اجرا شد. این طرح در شورای اجتماعی کشور مطرح شده و قرار است در فاز اول در ۱۵ استان اجرا شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها