حزب الله لبنان تبادل اسیران اسرائیلی با اسرای لبنانی را خواستار شد
برون مرزی: دبیرکل حزب الله لبنان تبادل اسیران اسرائیلی با زندانیان لبنانی ، فلسطینی و عرب را خواستار شد.
کد خبر: ۱۰۲۱۱۱
سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان روز چهارشنبه در کنفرانس خبری با اشاره به وضع موجود در جنوب لبنان گفت مبادله اسیران از طریق گفتگوی غیرمستقیم ، تنها راه حل وفصل بحران به وجود آمده است.
در حمله هوایی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ، دو شهروند شهید شدند و چند پل و نیز نیروگاه برق این منطقه ویران شد.
در درگیری نیروهای مقاومت اسلامی شاخه نظامی حزب الله لبنان با نیروهای رژیم صهیونیست نیز 9 نظامی این رژیم کشته ، دو نظامی اسیر و بیش از 20 صهیونیست زخمی شدند.
دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد بر اساس حقوق بین الملل تا هنگامی که بخشی از سرزمین ما در اشغال اسرائیل است ، ما حق داریم حتی در تل آویو هم عملیات اجرا کنیم.
سید حسن نصرالله خطاب به سران رژیم صهیونیست تصریح کرد ما برای دفع تجاوز به جنوب لبنان آمادگی کامل داریم.