آزمون مهارتی زبان فارسی در ایران و جهان

غلامعلی حدادعادل، رئیس بنیاد سعدی از هماهنگی با وزارت علوم، شورای عالی انقلاب فرهنگی و دیگر دستگاه‌ها برای اجرایی شدن آزمون مهارتی زبان فارسی (آمفا) در آینده نزدیک خبر داد.
کد خبر: ۱۰۱۸۶۱۱

به گزارش روابط عمومی بنیاد سعدی، غلامعلی حدادعادل رئیس بنیاد، با بیان این که تاکنون هشت کتاب آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان در معاونت آموزش و پژوهش بنیاد سعدی تالیف شده، گفت: در تالیف کتاب‌های بنیاد سعدی، پیشرفت خوبی داشته‌ایم و تعدادی برای نمایشگاه کتاب امسال آماده خواهد شد و در شورای تالیف بنیاد سعدی نیز بیش از 60 عنوان کتاب آموزش فارسی در نظر گرفته شده است.

وی درباره آموزش زبان فارسی در فضای مجازی گفت: در این حوزه، اقدامات خوبی صورت گرفته و پیشرفت‌هایی داشته‌ایم و در روزهای آخر سال، اخبار خوبی در این حوزه شنیدیم که افق روشنی را نوید می‌داد که امیدوارم با پیگیری مشاور فناوری و اطلاعات، در فصل بهار به نتیجه برسد. البته در بخش فناوری اطلاعات کارهای دیگری همچون نرم‌افزار آموزش واژه برای غیرفارسی‌زبانان در تلفن همراه تهیه شده است که کار بسیار بزرگی است.

حدادعادل ادامه داد: در معاونت بین‌الملل بنیاد سعدی نیز، برگزاری المپیادهای زبان فارسی در خارج از کشور، کلاس‌های آموزش زبان فارسی و فعالیت‌های متنوع دیگر انجام شده و در حال حاضر در برخی کشورها حضور جدی داریم. به عنوان مثال در مسکو، بغداد، عمان، ترکیه و دیگر کشورها، ساختمان‌هایی مختص آموزش زبان فارسی، مستقل از رایزنی فرهنگی وجود دارد که بسیار فعال هستند.

رئیس بنیاد سعدی با بیان این که به برکت انقلاب اسلامی، درهایی به روی زبان فارسی باز شده است، تصریح کرد: بنیاد سعدی، خوشبختانه جایگاه خود را در اذهان و رسانه‌ها یافته است، اما به سال‌های قحطی و تحریم خورده‌ایم؛ البته استقلال هم بهایی دارد و باید برای مستقل ماندن از کشورهای دیگر بها بپردازیم که همین سختی‌هاست. دشمنان ما می‌خواهند ما را بر سر دوراهی بهبود اقتصادی یا استقلال قرار دهند. هوشمندی ما باید این باشد که هم استقلال را حفظ کنیم و هم اقتصاد خود را از وابستگی به آنها نجات دهیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها