به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی اورژانس، به دنبال وقوع زلزله در خراسان رضوی وزیر بهداشت به نمایندگی از رییس جمهور و سرپرست اورژانس کشور امروز از مناطق زلزله زده مشهد بازدید کردند.
پس از وقوع زلزله 6 ریشتری در استان خراسان رضوی و وقوع مشکلاتی برای مردم حسن هاشمی و پیرحسین کولیوند از مناطق زلزله زده بازدید کردند و از نزدیک در جریان مشکلات مردم قرار گرفتند.
وزیر بهداشت با همراهی سرپرست اورژانس کشور در جلسه ای با حضور مسولان استانی خراسان رضوی مشکلات و مسایل مربوط به مردم مناطق زلزله زده را مورد بررسی قرار دادند و مصوب شد که در رابطه با بازسازی مناطق تخریب شده سریعتر تصمیم گیری شود.
هاشمی و کولیوند از مناطق زلزله زده فریمان و روستای دو قلعه براشک و روستای کلاته منار تربت جام و کلاته باغ بخش رضویه شهرستان مشهد بازدید کردند.
در جریان این بازدیدها استاندار مشهد از عملکرد مناسب و به موقع اورژانس تقدیر و تشکر کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید