به گزارش جام جم آنلاین، دفعه بعد که هندوانه گاز میزنید و یا ذرت نوش جان میکنید، به یاد بیاورید که این محصولات در گذشته از نظر شکل و مزه با آنچه که امروز هستند تفاوت زیادی داشتند.
میوههایی مانند موز و بادمجان در طی قرنهای گذشته بصورت «پرورش انتخابی» تغییر پیدا کردهاند تا با کاهش تخم و خوش مزهتر شدن بیشتر باب میل انسانها شوند. این شیوه با آنچه که به تازگی از طریق مهندسی ژنتیک بدست میآید تفاوت دارد.
هندوانه
ذرت
کشاورزان با استفاده از شیوه «پرورش انتخابی» بذرهایی را برای کاشت انتخاب میکردند که محصول آنها مطلوبتر بود و به تدریج با این شیوه محصولاتی بدست آمد که هم خوشمزهتر و هم خوش خوراکتر بودند. برای مثال هندوانه وحشی به گونهای پرورش یافت تا تخم کمتری داشته باشد و موز در گذشته تخمهای سفت بیشتری نسبت به قسمت خوراکی آن داشت.
بادمجان
هویج
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم