سخنگوی هیات مرکزی نظارت بر انتخاب شوراها در گفتگو با جام جم آنلاین؛

برگزاری انتخابات الکترونیک در 19 شهر تهران / بیش از 287 هزار نفر متقاضی ورود به شورای شهر و روستا

سخنگوی هیات مرکزی نظارت بر انتخاب شوراهای اسلامی از برگزاری انتخابات الکترونیک در برخی شهرها خبر داد و گفت: فرایند اخذ رأی شوراها در حوزه‌های انتخابیه‌ای که تعداد اعضای شوراهای شهر و روستایشان بین 7 تا 9 نفر است، به صورت الکترونیک خواهد بود.
کد خبر: ۱۰۱۴۰۷۵
برگزاری انتخابات الکترونیک در 19 شهر تهران / بیش از 287 هزار نفر متقاضی ورود به شورای شهر و روستا

«فرهاد تجری» پیرامون کم و کیف انتخابات پیش روی شوراها در گفتگو با جام جم آنلاین اظهار داشت: انتخابات شوراها در 31 شهر با تعداد اعضای شورای 9 نفره و همچنین در 119 شهر با تعداد اعضای 7 نفره طبق توافق حاصله با وزارت کشور؛ بصورت الکترونیک برگزار می‌شود.

تجری از برگزاری انتخابات الکترونیکی در 19 شهر استان تهران خبر داد و افزود: از مجموع 42 شهر استان تهران، در حوزه‌های انتخاباتی نظیر پرند – پیشوا – شهر جدید پردیس – بوم هن – رباط کریم – صبا شهر و... اخذ رأی با فرایند الکترونیکی انجام خواهد شد.

وی در ادامه به تفکیک به ارایه آمار داوطلبان شرکت کننده انتخابات شوراها پرداخت و عنوان داشت: کل متقاضیان ورود به شورای شهر و روستا 287 هزار و 425 نفر بوده که از این تعداد، 269 هزار و 540 نفر مرد و 17885 نفر زن است.

تجری خاطر نشان کرد: کل داوطلبان شهرها 54 هزار و 888 نفر است که از این میزان، 48 هزار و 145 نفر مردان و 6 هزار و 743 نفر از زنان را شامل می‌شود.

سخنگوی هیات مرکزی نظارت بر انتخاب شوراها رقم داوطلبان نامزدی در شورای روستاها را 232 هزار و 537 تن اعلام کرد و گفت: از این تعداد، 221 هزار و 395 نفر را مرد و 11 هزار و 142 نفر از بانوان را در بر می‌گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها