2 کشته و 2600 مصدوم در حوادث شب چهارشنبه آخر سال

2600 نفر در حوادث چهارشنبه‌سوری مجروح شدند. دو نفر جان خود را از دست دادند و 1382 هنجارشکن دستگیر شدند. این آمار در حالی تلخ و نگران‌کننده است که بررسی آن با آمار سال گذشته حکایت از کاهش 60 درصدی مصدومان دارد. در حوادث چهارشنبه‌سوری ده‌ها نفر دچار قطع عضو و نابینایی شده و چند مامور پلیس و امدادگر اورژانس و آتش‌نشانی در میان مجروحان هستند.
کد خبر: ۱۰۱۲۵۶۸

حال 2 مصدوم وخیم است

به گزارش جام‌جم، رئیس اورژانس کشور دیروز درباره آخرین آمار مصدومان حوادث چهارشنبه‌سوری گفت: جمع‌آوری آمار مصدومان حوادث چهارشنبه‌سوری در سراسر کشور نشان می‌دهد که در حوادث این شب 2600 نفر مصدوم شده‌اند.

پیرحسین کولیوند افزود: از این تعداد 2000 نفر به صورت سرپایی مداوا و 600 نفر به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی منتقل شدند. بر اساس این آمار تعداد کل مصدومان سرپایی نسبت به چهارشنبه‌سوری سال 94 حدود 50 درصد کاهش داشت و تعداد مصدومان بستری و منتقل شده به بیمارستان‌ها نیز 60 درصد کمتر شده است.

سرپرست اورژانس کشور افزود: حال یک مصدوم در اراک و نیز فرد 27 ساله‌ای که در تهران دو دست و دو پای خود را از دست داد وخیم است.

کاهش حوادث در پایتخت

آمارهای سازمان آتش‌نشانی تهران هم نشان از کاهش حوادث و تلفات در پایتخت دارد.

جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران به جام‌جم گفت: خوشبختانه در سال جاری، کم‌حادثه‌ترین شب چهارشنبه سوری آخر سال را در میان سال‌های گذشته تجربه کردیم. شهروندان همکاری بسیار خوبی با آتش‌نشان‌ها داشته و خوشبختانه به عهدی که پیش از این به پاس خون شهدای پلاسکو با آتش‌نشان‌ها بسته بودند، وفا کردند.

ساعت 19 سه‌شنبه پسری 14 ساله به نام امیرحسین، همراه دوستش در محله یافت‌آباد در حال ترقه‌بازی بودند که هردویشان مصدوم و این دو نوجوان به بیمارستان ضیائیان منتقل شدند، اما با وجودتلاش پزشکان امیرحسین به دلیل شدت صدمات وارده فوت کرد. با گزارش مرگ او به سجاد منافی‌آذر، بازپرس کشیک قتل دادسرای تهران، دستور تحقیق از دوست وی که دچار مصدومیت شده است را صادر کرد.

وی با اشاره به تقسیم شدن حوادث چهارشنبه‌سوری به دو بخش اظهار کرد: حوادث چهارشنبه‌سوری به دو بخش حوادث دو تا سه ماه قبل از مراسم و حوادث روز چهارشنبه سوری تقسیم می‌شود.

ملکی ادامه داد: آمار حوادث قبل از چهارشنبه‌سوری در تهران امسال به صفر رسیده و این نشان از همکاری شهروندان با آتش‌نشان‌ها دارد.

وی در خصوص تعداد ماموریت‌های آتش‌نشان‌ها در شب چهارشنبه سوری که مرتبط با این روز بوده است، تصریح کرد: آتش‌نشان‌ها در 133 حادثه مرتبط با چهارشنبه‌سوری حضور پیدا کرده که این آمار کمترین میزان در بین سال‌های گذشته بوده است.

مزاحمت تلفنی برای آتش‌نشانی

سعید شریف‌زاده، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران هم از مزاحمت تلفنی برخی شهروندان در شب چهارشنبه سوری برای آتش‌نشانی گلایه کرد و گفت: عده‌ای از مزاحمت‌های تلفنی دست برنمی‌دارند که در چنین وضعیتی مزاحم تلفنی 125 می‌شوند. ما به همکاران تاکید کردیم که مودبانه صحبت کنند و به آدرس و تلفن آنها دسترسی داریم و بر اساس قانون با آنها برخورد قضایی می‌شود. افرادی که سنشان کم است اهمیت این کار را نمی‌دانند و به عنوان تفریح اقدام می‌کنند و مزاحم می‌شوند.

دستگیری 1382 هنجارشکن

سردار محمد شرفی، رئیس پلیس پیشگیری ناجا نیز دیروز دستگیرشدگان چهارشنبه‌سوری را 1382 مرد اعلام کرد و گفت: 923 نفر از آنها به مراجع قضایی معرفی شده و بقیه با اخذ تعهد، آزاد شده‌اند.

سردار شرفی تعداد دستگیرشدگان زن را 48 نفر اعلام و بیان کرد: 12 نفر به محاکم قضایی معرفی شده و بقیه با اخذ تعهد آزاد شدند.

این مقام ارشد پلیس، در ارزیابی آمار دستگیری‌های زنان و مردان در شب چهارشنبه‌سوری نسبت به سال گذشته گفت: در معرفی به دستگاه قضایی، تعداد زنان 42 درصد کاهش و مردان 21 درصد کاهش داشته و در زمینه اخذ تعهد، تعداد دستگیرشدگان زن 46 درصد کاهش و مردان 22 درصد کاهش یافته است.

سردار شرفی درباره آخرین آمار مصدومان پرسنل ناجا و آتش‌نشانان و نیروهای اورژانس گفت: 18 نفر مصدوم و بستری هستند و 46 نفر به صورت سرپایی مداوا شده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها