بررسی‌ پرونده ‌اختلاس 50 هزار میلیارد تومانی یک‌ بانک ‌در مجلس

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری مجلس از بررسی پرونده اختلاس 50 هزار میلیارد تومانی یک بانک خصوصی در مجلس خبر داد.
کد خبر: ۱۰۰۹۲۸۹

امیر خجسته در گفت‌وگو با خانه ملت، درخصوص مبارزه مجلس یا مفاسد اقتصادی و اداری، گفت: مجلس به موضوع صندوق ذخیره فرهنگیان ورود پیدا کرده و همچنین 30 نفر از اعضای شبکه‌های بزرگ اقتصادی که بانک‌هایی مانند بانک سرمایه و بانک دی را غارت کرده بودند، شناسایی کرده است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که به عنوان رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری به این موضوعات ورود پیدا کرده‌ام، بیان کرد: در حال حاضر بالغ بر 3000 میلیارد تومان از صندوق ذخیره فرهنگیان بازگردانده شده و مبالغ سنگین دیگری نیز در حال بازگشت است و به طور جدی در تلاشیم 12 هزار میلیارد دیگر نیز به بیت‌المال برگردانده شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها