سمی خطرناک در آجیل و خشکبار شب عید

افراد به منظور تهیه آجیل شب عید خود باید نهایت دقت را به خرج دهند و تنها آن را از شرکت‌های معتبر و دارای مجوز وزارت بهداشت خریداری کنند.
کد خبر: ۱۰۰۸۷۴۲
سمی خطرناک در آجیل و خشکبار شب عید

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، فرهاد وحید دکترای تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگویی در خصوص آجیل شب عید بیان کرد: آجیل ماده‌ای سرشار از پروتئین و کالری است و به نوبه خود محصول مفیدی برای بدن محسوب می‌شود. البته این در صورتی است که به آن نمک و مواد افزودنی اضافه نشده باشد.

وی اظهار داشت: از آنجایی که آجیل مستعد رشد انواع قارچ‌ و باکتری‌ها است و بخصوص قارچی به نام آفلاتوکسین است بنابراین افراد باید حتما از مغازه و شرکت‌های معتبر و دارای مجوز وزارت بهداشت نسبت به خرید آجیل شب عید خود اقدام کنند.

وحید تصریح کرد: تولید این سم در آجیل و خشکبار، بویژه پسته که در پوسته قرار دارد، در صورت عدم رعایت نکات لازم و مناسب نگهداری بسیار سریع و ظرف یک هفته تا ۱۰ روز صورت می‌گیرد.

گفتنی است، نگهداری صحیح آجیل و خشکبار و خرید آجیل نو از مواردی است که مردم باید در آستانه سال جدید و افزایش مصرف آجیل به آن توجه کنند زیرا نگهداری نادرست این اقلام می‌تواند باعث تولید سم آفلاتوکسین، به عنوان عامل سرطان زا منجر شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
vahid
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۲۷ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۶
۰
۰
الان این رو گفتید كه مردم آجیل نخرند؟
میفرمایید : "نگهداری صحیح آجیل و خشكبار"، بی زحمت چگونه نگهداری كردن رو هم، واسه مردم و مغازه دارها بگویید كه این سم بوجود نیاد!
عباس
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۰۶ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۶
۰
۰
خب بفرمایید چطور نگهداری شوند.

نیازمندی ها