نتیجه مکاتبات فدراسیون فوتبال با کی‌روش چه شد؟

فدراسیون فوتبال برای حل مناقشه به وجود آمده بین برانکو و کارلوس کی‌روش، وارد عمل شده و هر دو طرف را به سکوت فراخوانده است.
کد خبر: ۱۰۰۶۱۶۳

جدا از جلساتی که مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال با علی‌اکبر طاهری، سرپرست باشگاه پرسپولیس داشته و نتیجه آن، مصاحبه کاملا مثبت برانکو پیش از خروج از ایران برای بازی با الهلال در اولین بازی لیگ قهرمانان آسیا بود، مذاکراتی هم با کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم ملی صورت گرفت. تاج در آخرین اقدام، ایمیل‌‌هایی برای کی‌روش فرستاده تا دست از لجبازی بردارد و از همه امکانات موجود در فوتبال ایران استفاده کند. کی‌روش هم تلویحا پذیرفته از همه امکانات فوتبال ایران استفاده کند. البته فدراسیون تاکید دارد که کی‌روش از دستیاران ایرانی خود و همین‌طور بازیکنان پرسپولیس در بازی با قطر استفاده کند. البته هنوز مشخص نیست که موضع جدید کی‌روش در مورد خواسته آخر فدراسیون فوتبال چه خواهد بود.

تاج: بهترین‌های لیگ به تیم ملی دعوت می‌شوند

رئیس فدراسیون فوتبال تاکید کرد که انتخاب بازیکنان تیم ملی هماننده دوره قبل با استفاده از بهترین‌های لیگ برتر انتخاب و در اختیار تیم ملی قرار می‌گیرند. مهدی تاج با اشاره به نزدیک شدن آغاز دور برگشت رقابت‌های مقدماتی جام جهانی روسیه و بازی برابر قطر با تاکید به حضور قدرتمند تیم ملی کشورمان در این دوره از مسابقات، گفت: انتخاب بازیکنان تیم ملی همانند دوره قبل است و بهترین‌های لیگ انتخاب و در خدمت تیم ملی فوتبال خواهند بود. در انتخاب بهترین‌ها از باشگاه‌های لیگ برتر، هیچ تیمی برای ما اعم از استقلال، پرسپولیس و سایر باشگاه‌های دیگر فرق نخواهد داشت و ملاک، بهتر بودن بازیکنان است.

رئیس فدراسیون فوتبال در پایان گفت: تیم ملی فوتبال در این دوره بیش از هر چیز، نیاز به آرامش وحدت و هماهنگی دارد تا مانند دوره قبل، با موفقیت این مرحله را نیز پشت سر گذاشته و با بهترین‌ها و سربلندی وارد جهانی شویم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها